NTC Piramida – nova sprava za igru u Malom parku

28 mar 2024

Donacija kompanije “Boka Imlek” doo

Nova sprava za dječju igru, tzv. piramida postavljena je u dječjem igralištu u Malom parku u centru grada. Ova sprava izrađena je u skladu sa preporukama i standardima NTC metoda učenja i predstavlja donaciju kompanije “Imlek Boka” doo. Ugradnja je izvršena uz angažovanje opštinske Direkcije za investicije i lokalnog Komunalnog preduzeća.

Kontinuirano sprovođenje NTC edukacija

Program NTC obuke za vaspitače i nastavnike u školama i vrtićima u Tivtu sprovodi se od juna prošle godine, kao rezultat saradnje Opštine Tivat – Sekretarijata za društvene djelatnosti i Nikola Tesla Centra iz Beograda na čelu sa prof.dr Rankom Rajovićem. Krajem februara nastavljeno je sa realizacijom programa NTC specijalizacije u svim vaspitnim jedinicama JPU “Bambi” u Tivtu.  Predavači NTC tima obišli su vrtićke grupe u Donjoj Lastvi, u Radovićima i u centralnom objektu vrtića. Takođe, realizovane su radionice koje je pohađalo oko 15 vaspitača. Tokom marta i aprila sprovode se online radionice, a naredna posjeta NTC tima ovoj ustanovi planirana je za kraj aprila.

Kontinuirano se sprovodi i obuka nastavnika tivatskih osnovnih škola, a pedijatrijskom odjeljenju Doma zdravlja Tivat početkom decembra isporučen je aparat za mjerenje ravnih stopala kod djece, koji je donirala Opština Tivat.

post slika

Galerija