OBAVJEŠTENJE O RADOVIMA NA ZAMJENSKOJ SADNJI SEDAM STABALA U VELIKOM GRADSKOM PARKU

11 jun 2019

Sekretarijat za planiranje prostora i održivi razvoj  obavještava javnost da će u subotu i nedelju (15. i 16. jun 2019. godine) biti vršeni radovi na uklanjanju sedam stabala u Velikom gradskom parku, na prostoru u neposrednoj blizini parkinga JU OŠ „Drago Milović“ i škole Knightsbridge Schools International Montenegro.

U okviru predviđenih radova biće uklonjena četiri pinjola, dva alepska bora i jedan primorski bor, visine između 17 i 21 m, koji su izgubili svoje vitalne i estetske vrijednosti, a nakon njihovog uklanjanja biće izvršena zamjenska sadnja istim vrstama. Usljed velike visine stabala koja su predmet planiranih radova, i specifičnosti lokacije, poslove uklanjanja izvodiće alpinista g. Dejan Verigo iz PK „Subra“ u saradnji sa „Komunalno“ d.o.o. Tivat.

Molimo sve građane da radi lične bezbjednosti tokom 15. i 16. juna ne koriste prostor Velikog gradskog parka u blizini parkinga JU OŠ „Drago Milović“ i škole Knightsbridge Schools International Montenegro. Takođe molimo da se tokom ta dva dana za parkiranje vozila ne koristi prostor parkinga, radi spriječavanja neželjenih oštećenja na vozilima.

Zahvaljujemo se građanima na razumijevanju i saradnji.