U TIVTU ODRŽAN RELI GUMBALL 3000

11 jun 2019

Na rivi Pine u Tivtu i u nautičkom naselju Porto Montenegro juče je održan globalni reli Gumball 3000 u organizaciji Arton Capital-a, Opštine Tivat - Sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti, Turističke organizacije Tivat i Adriatic Marinas doo.

Mnogobrojni posjetioci imali su priliku da uživaju u spektakularnom dolasku ekskluzivnih  modela automobila kao što su  Pagani, Bugatti, Ferrari, Lamborghini, Porche, Aston Martin, Jaguar, AMG Mercedes, Rolls Royce, kojima su upravljale poznate ličnosti iz svjetskog jet seta.

Ovogodišnja edicija Gumball-a sa 120 automobila krenula je iz Mikonosa, a krajnja destinacija je Ibica.

Dolazak automobila praćen je muzikom za koju su bili zaduženi zaduženi DJ Sharr, DJ Gramophondzie, DJ Martin 2 Smoove i Andy Purnell, dok je kulminacija zabave održana u diskoteci Platinum u kojoj je nastupio DJ Afrojack.

Organizatori zahvaljuju na saradnji volonterima Omladinskog kluba Tivat (34), kojima je koordinirao Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja, a koji su pomogli da se automobili bez problema smjeste na određenu lokaciju, Komunalnom doo, Komunalnoj policiji, Ministarstvu unutrašnih poslova Crne Gore-Odjeljenju bezbijednosti Tivat.

post slika