ODRŽAN SAJAM SPORTA 2017

27 sep 2017

U organizaciji Sekretarijata za mlade,sport i socijalna pitanja Opštine Tivat na platou između škola SMŠ „Mladost“ i OŠ „Drago Milović", koje su bile suorganizatori manifestacije, održan je drugi Sajam sporta. Sve prisutne je ispred organizatora pozdravila mr Darka Ognjanović, Sekretarka Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja,ocjenjujući ovu vrstu okupljanja kao vrlo korisnu za promociju sporta i zdravih stilova života i naglašavajući namjeru da jedan ovakav događaj postane tradicionalan.

„Posebno mi je drago što za ovih godinu dana od kako postoji Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja na vašim štandovima je sve više medalja i trofeja, što je posebno zadovoljstvo, ne samo Sekretarijata, nego grada u cjelini“.
Sekretarka se zahvalila svim sportskim organizacijama na učešću kao i ZOPT-u koji je obezbjedio nagrade za učesnike takmičenja u šutiranju trojki.
Montažni koš koji je instaliran na platou obezbjedio je Košarkaški klub „Pro Basket“ iz Tivta.
Na Sajmu sporta su bili prisutni i članovi Savjeta za sport, na čelu sa Predsjednikom Savjeta Radovanom Novakovićem.
Bila je to idealna prilika da učenici obje škole kao i njihovi roditelji saznaju sve o sportskim klubovima i organizacijama koje postoje u Tivtu, i da pri tom odaberu onaj sport koji im se najviše dopada i kojim će se baviti u budućnosti.
Na ovogodišnjem Sajmu pripremljen je prigodan sportsko zabavni program.Prisutni su mogli vidjeti plesne tačke Bellissime,karate kate,vještine fudbalera, rukometaša,odbojkašica kao i razne simulacije borbi u džudou i kik boksu.
Na sajmu se predstavilo više sportskih organizacija, a među njima: Sportsko-plesni klub Bellissima, Košarkaški klub Teodo, Ragbi klub „Arsenal“, Fudbalski klub Arsenal, Karate klub „Mawashi 2015“, Šah klub „Mimoza“, Rukometni klub „Partizan“, Judo klub „Tivat“, Ženski rukometni klub „Tivat“, Boćarski Savez „Tivat“, Ženski odbojkaški klub „Mladost“, Teniski klub „Tivat“, Kuglaški klub „Mornar“, Stonoteniski klub „Tivat“, Kik Boks klub „Tivat“ ,Planinarsko društvo „Vjeverice „ Triatlon klub „Tivat“ kao i mnogi drugi.
Nagrade u šutiranju trojki osvojili su članovi Boćarskog saveza Tivat,Ženskog rukometnog kluba „Tivat“, Fudbalskog kluba „Arsenal“ kao i članovi Omladinskog kluba Tivat.
Zahvaljujemo se na podršci :
• Komunalnom Doo Tivat
• Crvenom Krstu Tivat
• Omladinskom Klubu Tivat
Program je vodila Božidarka Čelanović članica Omladinskog kluba Tivat

Hvala svim učesnicima i vidimo se na Sajmu sporta 2018!

sajam sporta3

Sajam sporta2

post slika