Održana konstitutivna sjednica Odbora povjerenika Opštine Tivat

23 mar 2022

 Na prvoj, konstitutivnoj sjednici, Odbor povjerenika Opštine Tivat koji je imenovala Vlada Crne Gore, za predsjednika je izabrao advokata iz Tivta Spasoja Ljesara i izglasao Poslovnik o radu.

Pored petočlanog Odbora, koji čine Spasoje Ljesar, inženjer pomorstva Goran Sindik i službenica lokalne uprave Milena Kovačević iz Tivta, kao i predstavnici Vlade, Marko Vukašević i Novica Vuković iz Podgorice, sjednici su prisustvovali i predsjednik opštine Željko Komnenović, kao i potpredsjednici Vladimir Arsić i Goran Božović.

Za predsjednika Odbora, sa četiri glasa za, izabran je Spasoje Ljesar, koji je prilikom glasanja bio uzdržan i istakao da je predsjednik Odbora prvi među jednakima, te da će Odbor dati maksimalan doprinos i postupati u interesu građana Tivta, u skladu sa Zakonom i nadležnostima.

Za termin naredne sjednice Odbora povjerenika predložen je utorak, 29. mart sa početkom u 10 časova, kada je planirano da se na dnevnom redu nađe predlog Odluke o Budžetu Opštine Tivat za 2022. godinu, kao i prateći set Odluka iz ekonomsko-finansijske sfere i urgentna pitanja poput izbora članova Opštinske izborne komisije.

post slika

Galerija