OMLADINSKI KLUB TIVAT KAO PRIMJER DOBRE PRAKSE

01 jun 2017

Predstavnici JU SMŠ ,,Danilo Kiš” i Kancelarije za prevenciju bolesti zavisnosti i mlade Opštine Budva boravili su u studijskoj posjeti Omladinskom klubu Tivat (OK Tivat), budući da sprovode Aktivnost projekta ACES - Act local i da OK Tivat predstavlja dobar primjer rada.

Omladinski klub u Budvi sprovodiće projekat “We have a problem, let's try to fix it!'' do decembra 2017. godine, a cilj njihove posjete Tivtu bio je osmisliti što kvalitetnije aktivnosti, imajući u vidu da je Opština Tivat primjer dobre prakse za sprovođenje omladinske politike.
Goste iz Budve pozdravili su savjetnik za mlade Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja Opštine Tivat Dejan Krunić i ispred OK Tivat Iva Čelanović. Budvanski srednjoškolci su imali priliku da obiđu prostorije kluba i da se upoznaju sa programskim aktivnostima koje se u njemu sprovode.
Članovi Omladinskog kluba Tivat odigrali su sekvence iz predstave ,,Kosti nema, a kosti lomi’’, koju će premijerno izvesti 1. juna u Centru za kulturu Tivat.

 

Omladinski3

Omladinski1

 

post slika