OPŠTINSKA KANCELARIJA ZA PREVENCIJU BOLESTI ZAVISNOSTI ORGANIZUJE KVIZ ZNANJA „ZNAM ŠTA HOĆU ,DROGU NEĆU“

08 mar 2013

Opštinska kancelarija za prevenciju bolesti zavisnosti organizuje prvi  Kviz znanja pod nazivom:
“Znam šta hoću,drogu neću“.
Koordinatorka kancelarije mr.Darka Ognjanović pripremila je priručnik na temu bolesti zavisnosti iz kojih će se prijavljeni učenici pripremiti i učiti prije svega za selekciju koja je zakazana za 15 mart (petak) sa početkom u 10.čas. u sali Skupštine opštine Tivat.

Za prvu selekciju prijavljene su tri ekipe iz SŠ Mladost (I razred ), tri ekipe iz OŠ Branko Brinić i 16 ekipa iz OŠ Drago Milović tako da je prijavljeno ukupno 21 ekipa.Svaka ekipa sastavljena je od tri člana i predstavljaće svoje odjeljenje na polufinalima zakazanim za 29 mart i Veliko finale 5 aprila.  Za sve učesnike predviđene su nagrade a za  prvo ,drugo i treće mjesto nagade su izleti za cijelo odjeljenje čiji predstavnici su pobijedili.
Vršnjački edukatori prve generacije edukatora Kancelarije biće zaduženi za pripremu ekipa koja prođu selekciju i uzet će veliko učešće u organizaciji kviza.Spoljni saradnici Kancelarije profesori iz osnovih škola i Srednje škole takođe će biti u organizaciji ovog prvog kviza znanja učenika na ovu temu.
U ovom takmičenju nema poraženih i  najvažniji cilj je da se pruži prilika mladima da kroz druženje i učenje nadmaše sebe i postanu dovoljno samosvjesni, pametni i hrabri i odgovore svim pošastima savremenog života.

 

post slika