Otvaranje planinarske staze Radovići-Žanjice-Radovići

29 maj 2013

Sekretarijat za uređenje prostora i zaštitu životne sredine Opštine Tivat poziva Vas na svečano otvaranje prve uređene planinarske staze na poluostrvu Luštica, Radovići-Žanjice- Radovići, koje je organizovano u nedelju 09.06.2013. godine.
    Otvaranje staze će se ozvaničiti pješačkom turom svih zaintresovanih koji se prijave u Sekretarijatu za uređenje prostora i zaštitu životne sredine, Trg Magnolija lično ili na mejl urban-tivat@t-com.me ili na tel. 032/661 331 do 06.06.2013. godine, a polazak je ispred Mjesne zajednice Radovići u 08:00 časova.
Opština Tivat imenovana je od strane Ministarstva održivog razvoja i turizma Crne Gore za koordinatora tima za realizaciju planinarskih staza na teritoriji poluostrva Luštica, koje bi se nakon potrebnih radova stavile u funkciju turističkih i rekreativnih, ali i u edukativne svrhe, s obzirom na istorijsku važnost ovog područja. Navedeni projekat  planinarskih staza na poluostrvu Luštica pokrenut je na inicijativu kompanije „Luštica Development“ A.D. Planinarsku stazu Radovići-Žanjice-Radovići uredio je planinarski klub “Subra” iz Herceg Novog, što podrazumjeva  čišćenje, markiranje, izradu plana i postavljanje signalizacije.
Pridružite nam se u pješačenju planinarskom stazom Radovići-Žanjice- Radovići!!!

post slika