POBJEDNICI “CRNA GORA U RITMU EVROPE” POSJETILI LISABON

08 apr 2019

Djeca opštine Tivat koja su pobijedila na najvećem dječijem muzičkom takmičenju u Crnoj Gori - “Crna Gora u ritmu Evrope” protekle sedmice boravili su na  nagradno putovanje u glavni grad Portugala - Lisabon zajedno sa  delegacijom “Ritma Evrope” koja je obezbijedila ovo nagradno putovanje, i delegacijom opštine Tivat.

Tokom putovanja djeca su obišla znamenitosti grada Lisabona, turističkog centra Portugala, uživajući u ljepotama grada, od kojih su mnoge ovjekovječene u slikama naših dragih pobijednica. Njihovo angažovanje pratile su i kamere snimajući kadrove Lisabona i njihove aktivnosti koje će gledaoci Crne Gore moći da vide u televizijskom prenosu 1. juna uživo iz Tivta na Prvom programu RTCG .

Ekipu djevojčica i delegaciju “Ritma Evrope” kao i delegaciju opštine Tivat primili su u Gradskoj Upravi grada Lisabona i u Turističkoj Organizaciji grada Lisabona posredstvom i angažovanjem ambasade Republike Portugala.

Učesnici putovanja u povratku za Crnu Goru posjetili su Bolonju, i prošetali njenim  prelijepim trgovima.

Sekretarijat za kulturu i društvene djelatnosti nastavlja sa koordinacijom aktivnosti za ovogodišnje takmičenje „Crna Gora u ritmu Evrope“ koje se održava u Tivtu u upravnoj zgradi Adriatic marinas (bivši Dom Vojske) 01. juna.

Lisabon2

post slika