POSJETA MENADŽMENTA REGENT HOTELA

04 jun 2014

Menadžment Hotela Regent Porto Montenegro u sastavu Michael Posch – Generalni menadžer, Yann Marteau – Direktor prodaje i marketinga i Elena Ljiljanić – PR i Marketing menadžera, na poziv službe predsjednika opštine, održali su danas sastanak sa predstavnicima opštine Tivat. Prvom sastanku sa novim predsjednikom opštine Tivat, Ivanom Novoselom, prisustvovao je i Petar Vujović, savjetnik predsjednika. U srdačnom razgovoru predstavnici Regent hotela upoznali su Predsjednika i njegovog saradnika sa trenutnim stanjem kada su u pitanju završni radovi na izgradnji drugog Regent hotela u Evropi, a prvog hotela sa 5 zvjezdica u Tivtu. Sagovornici su se usaglasili da je brzina i kvalitet gradnje ovog hotela bio na zavidnom nivou, tako da se već prvi gosti očekuju početkom avgusta. Gospodin Posch je izrazio zadovoljstvo što je u prilici da svoju karijeru nastavlja upravo u Tivtu, a njegovo dvadesetogodišnje iskustvo u hotelskoj industriji u Evropi garant je da će nadaleko poznat kvalitet usluge i nivo Regent grupacije biti zastupljen i u novom hotelu. Poštujući izrazito visoke standarde i uslove koje Regent grupacija nameće, Gospodin Posch je posebno pohvalio znanje stranih jezika kod mladih ljudi iz Tivta i okruženja koji su svoj poslovni angažman dobili upravo u ovom hotelu.


Predsjednik Novosel je posebno apostrofirao značaj zapošljavanja lokalnog stanovništva, o čemu Regent grupacija posebno vodi računa.
Gospodin Vujović je istakao neophodnost uključivanja u priču o brendiranju Tivta, uz potrebu održavanja kontinuirane komunikacije sa organima lokalne uprave, kao i povezivanja ovog renomiranog hotela sa lokalnom i nacionalnom turističkom organizacijom u cilju stvaranja prepoznatljivog brenda same opštine.

 

SLUŽBA PREDSJEDNIKA

post slika