Potpredsjenik Ilija Janović boravio u Zadru

29 jul 2010

Zamjenik gradonačelnika, Dražen Grgurović primio je gospodina Iliju Janovića, potpredsjendika Opštine Tivat koji je boravio u Zadru u sklopu Hrvatskih svjetskih igara u organizaciji Hrvatskog svjetskog kongresa.

Gospodin Janović odoputovao je kao pratnja sportaša iz Tivta kojih je ukupno 28 i učestvovali su u nekoliko različitih disciplina: vaterpolu, plivanju, tenisu, fudbalu i boćanju. Dvojica funkcionera razgovarali su i razmijenili iskustva o različitim pitanjima iz svojih nadležnosti. Razgovaralo se i o mogućnostima organizovanja budućih zajedničkih sportskih, ali i drugih događaja. Zahvaljujući na prijemu gospodin Janović izrazio je zadovoljstvo ovim susretom i srdačnošću kojom su dočekani u Zadru te izrazio pohvale Gradu za ukupni dojam u pogledu komunalne uređenosti, čistoće i bogate turističke i kulturne ponude.

Ukupan broj učenika iznosio je 900 u 24 reprezentacije. Reprezentaciija Crne Gore postigla je sledeće rezultate: boćanje pojedinačno 3 i 4 mjesto, fudbal 1 mjesto, tenis veterani pojedinačno 2 mjesto, tenis vetrani parovi 1 mjesto i vaterpolo 1 mjesto.

post slika