Poziv mladima: Prijava za III Međunarodni EYCA Educo Camp

18 jul 2023

Opština Tivat i Sekretarijat za društvene djelatnosti pozivaju sve mlade ljude starosne dobi 18-25 godina da se prijave na otvoreni poziv za prijavu učesnika/ca III međunarodnog EYCA Educo campa. Ovaj događaj će okupiti 30 mladih ljudi iz Crne Gore i regiona, u periodu od 12. do 15. avgusta u Mojkovcu (Imanje Rakočević). Namijenjen je mladima koji žele da saznaju više o medijskoj i finansijskoj pismenosti, strateškom planiranju, omladinskom preduzetništvu, digitalnim alatima i marketingu.

Pored planiranih radionica, prvog dana biće organizovan i tradicionalni panel na temu „Međunarodni dan mladih: Mladi, da li se čujemo?”, u okviru kog će učešće uzeti predstavnici Ministarstva sporta i mladih i drugih domaćih i međunarodnih organizacija sa sjedištem u Crnoj Gori, kao i istaknuti omladinski aktivisti iz Crne Gore i regiona.

Trodnevni edukativni seminar kojim se obilježava 12. avgust, Međunarodni dan mladih i Evropska godina vještina, organizuje projektni tim NVO Centar za omladinsku edukaciju. Zainteresovani se mogu prijaviti do 31. jula u 16h, popunjavanjem jednostavnog formulara na linku: https://forms.gle/m3ZdhAhsdho23axF7, a selekcija će biti napravljena na osnovu motivacionih pisama prijavljenih. Sve logističke troškove događaja (prevoz, ishrana i smještaj) snose organizatori.

Detaljnije informacije o kampu i načinu prijavljivanja, dostupne su na sajtu: https://www.omladinskakartica.me/vijesti/poziv-mladima-prijavi-se-za-iii-medunarodni-eyca-educo-camp

post slika