PREDSJEDNICA OPŠTINE PRIMILA ŠAMPIONE CRNE GORE U RUKOMETU

15 maj 2017

Predsjednica opštine Tivat Snežana Matijević upriličila je danas prijem za igrače, stručni štab i upravu Rukometnog kluba „Partizan 1949“, čestitajući im na velikom sportskom uspjehu i nedavno osvojenoj tituli državnog prvaka u rukometu.
„Naši su susreti postali gotovo tradicionalni, pa se nadam da ćete nastaviti nizati dobre rezultate i da ćemo i naredne godine u isto vrijeme imati priliku slaviti vaše nove sportske podvige“, rekla je predsjednica opštine.

Uspjeh upravi i igračima čestitali su potpredsjednik opštine Dejan Maslovar i sekretarka za mlade, sport i socijalna pitanja Darka Ognjanović.
Rukometni klub „Partizan 1949“ predsjednici opštine u znak pažnje poklonio je dres, a predsjednica je uzvratila prigodnim poklonima za cijelu ekipu.
„Zaista smo ponosni na postignut rezultat koji je zasluga kako svih igrača, stručnog štaba, tako i uprave. Činjenica je da smo jedina ekipa iz Tivta, koja je osvojila državnu titulu u jednom ekipnom olimpijskom sportu. Nastavićemo predano raditi, a jedan od ciljeva je i svakako popularizacija rukometa i stvaranje evropskih uslova za igru", rekao je ovom prilikom predsjednik UO RK „Partizan 1949“ Tonino Fantić.
Ovaj uspjeh RK „Partizan“ ostaće upamćen i po do sada neuobičajenoj proslavi na Pinima, na koje su igrači kluba stigli u autobusu na sprat za panoramsko razgledanje.

Sa prijema 2

 

post slika