PREDSJEDNICA OPŠTINE TIVAT NA SAJMU TURIZMA U BEOGRADU

27 feb 2017

Predsjednica opštine Tivat dr Snežana Matijević, posjetila je danas (petak, 24. februar) štand Turističke organizacije Tivta koja trenutno predstavlja ponudu tivatske rivijere na 39. Međunarodnom sajmu turizma „ITTFA“ u Beogradu. Svojim prisustvom predsjednica opštine pružila je podršku promociji Tivta na jednom od najvažnijih tržišta.
„Tivat je postao veoma atraktivna destinacija. Možemo se pohvaliti jedinstvenom ponudom, koja je spoj mediteranskog mjesta sa plažana i uvalama, autentičnog zaleđa sa ambijentalnim cjelinama i izuzetnom kulturnom ponudom tokom cijele godine“, istakla je predsjednica u razgovoru sa medijima, iskoristivši priliku da pozove sve zainteresovane građana da posjete štand TO Tivat i da odaberu Tivat kao svoju destinaciju za odmor.
Predsjednica Opštine se prilikom posjete sajmu srela sa ambasadorom Indonezije u Srbiji koji je izrazio zainteresovan za saradnju sa Tivtom na kulturnom planu. Sajam turizma u Beogradu, na kojem je zemlja partner upravo Crna Gora, trajaće do 26. februara.

post slika