Predsjednik Opštine Tivat i predsjednik SO Tivat čestitali 8. mart

08 mar 2023

Širom svijeta danas se obilježava Međunarodni dan žena, 8. mart, kao simbol borbe za ženska ljudska prava i ravnopravan položaj u društvu. Prvi Dan žena obilježen je 1909. godine.

Povodom 8. marta, Opština Tivat obezbijedila je jednokratne novčane nagrade za službenice tivatske Uprave policije i granične policije, Centra za socijalni rad, Doma zdravlja i Zavoda za hitnu medicinsku pomoć.

Predsjednik Opštine Tivat Željko Komnenović, i predsjednik SO Tivat Miljan Marković čestitali su sugrađankama Dan žena.

“Praznik posvećen damama važan je istorijski datum, kao simbol borbe za prava žena i njihovu ekonomsku, političku i socijalnu ravnopravnost.

U ime Opštine Tivat i lično ime, našim dragim sugrađankama od srca čestitam praznik i želim svaki lični, porodični i profesionalni uspjeh. Vaše aktivno i ravnopravno učešće u svim sferama života čini naše društvo boljim, a svijet humanijim i ljepšim mjestom” – Predsjednik Opštine Tivat, Željko Komnenović

“Uz iskrenu želju da zajedno stvorimo uslove u kojima žene iz našeg grada mogu da se ostvare u punom potencijalu i na svim poljima.

Svim sugrađankama, od srca želim srećan praznik i još jednom hvala za sve što činite ili ćete činiti za naš grad i naše porodice“ – Predsjednik Skupštine opštine Tivat, Miljan Marković.

post slika