PRIMOPREDAJA SOLARNIH KLUPA

25 feb 2016

U četvrtak, 25.februara u 13:30h, na gradskoj rivi Pine (ispred Lučke kapetanije), predstavnici kompanije Luštica development a.d. izvršiće primopredaju tri solarne klupe opštini Tivat. Tom prilikom, prisutnim medijima će se obratiti predsjednik opštine Tivat Ivan Novosel kao i predstavnici kompanije Luštica development a.d.

U pitanju su tzv.pametne klupe koje, zahvaljujući prevashodno svojim izvanrednim karakteristikama i brojnim mogućnostima, predstavljaju sam vrh svjetske ponude pametnih klupa. Na taj način, opština Tivat će postati prva opština u Crnoj Gori koja će raspolagati klupama ove vrste koje u potpunosti zadovoljajvaju sve zahtjeve modernog doba olakšavajući svakodnevni život našim sugrađanima. Nabavka pametnih klupa proistekla je kao jedna od aktivnosti predviđenih trogodišnjim Programom unapređenja energetske efikasnosti opštine Tivat, dok su sredstva za njihovu nabavku obezbjeđena kroz Protokol o sponzorstvu sa kompanijom Luštica development a.d. za 2015-tu godinu.

Nakon obilaska lokaliteta na kojima su postavljene klupe, u kabinetu predsjednika opštine u 14:00h predsjednik opštine Ivan Novosel potpisaće novi Protokol o sponzorstvu sa pomenutom kompanijom za 2016-tu godinu.

SLUŽBA PREDSJEDNIKA

post slika