PROF. DR SNEŽANA MATIJEVIĆ PRIMILA PREDSTAVNIKE/CE MUZIČKE ŠKOLE TIVAT

09 maj 2017

Prijem, koji je upriličila predsjednica Opštine sa saradnicima iz Sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti 08.05.2017. godine za predstavnike Muzičke škole Tivat- direktoricu Pinu Bubanju, nastavnice mr Brunu Matijević i Martinu Vuksanović, kao i učenike ; organizovan je povodom velikog uspjeha učenika/ca škole na Festivalu mladih muzičara Crne Gore, održanog krajem aprila u Podgorici. Učenici Muzičke škole na ovom takmičenju osvojili su ukupno 52 nagrade: 9 specijalnih, 28 zlatnih lira, 12 srebrnih lira, 2 bronzane lire i 1 pohvalu.

Predsjednica Opštine pozdravila je prisutne, čestitala im na uspjehu i istakla kako je Muzička škola primjer ne samo u Crnoj Gori, nego i u regionu, kao i da su nagrade došle kao plod velikog i stručnog rada.
Sekretarka Sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti, mr Dubravka Nikčević pohvalila je rad Muzičke škole i čestitala na osvojenim nagradama. Istakla je da će Opština Tivat uvijek podržavati njihov trud i rad, jer Muzička škola to i zaslužuje.
Direktorica Muzičke škole, Pina Bubanja, zahvalila se na prijemu i istakla da su ponosni na nagrade koje su došle nakon velikog, prije svega timskog rada i odricanja, što potvrđuje i izjava dekana Muzičke akademije sa Cetinja, Bojana Martinovića, koji je na Okruglom stolu nakon Festivala podvukao da Muzička škola Tivat i njena organizacija, mogu poslužiti drugima za primjer.

 

post slika