SAJAM KULTURNIH VRIJEDNOSTI I DOBARA

18 sep 2019

“Sajam kulturnih vrijednosti i dobara” u Tivtu na kojem će organizacije iz Tivta zajedno sa mladima predstaviti svoje potencijale kada je oblast kulture u pitanju, biće održan u četvrtak, 19. septembra u 11 časova na gradskoj rivi Pine (gumno).

“Sajam kulturnih vrijednosti i dobara” se organizuje u okviru projekta “Youth Cultural Activism”, koji realizuju NVO “Centar za omladinsku edukaciju” i NVU “Omladinski klub Tivat”, u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD).

Događaj počinje performansom volontera na rivi Pine nakon čega slijedi panel “Uspješne priče mladih” na kojem će se uspješni mladi ljudi predstaviti vršnjacima. Učesnici Sajma će se predstaviti na info pultovima od 13 do 14 časova a cijeli događaj završava se promocijom novog web sajta NVU “Omladinski klub Tivat”.

ReLOaD program finansira Evropska unija, a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP). U Crnoj Gori, ReLOaD program sprovodi se u partnerstvu sa opštinama Tivat, Kotor, Nikšić, Pljevlja i Podgorica.

post slika