Sanacija i asfaltiranje ulica u Tivtu

15 jul 2021

Direkcija za investicije Opštine Tivat je u toku prošlog mjeseca realizovala sanaciju i asfaltiranje ulica na sedam lokacija u različitim djelovima Tivta, ukupne vrijednosti u iznosu od 100.000€.

Saniran je i asfaltiran dio lokalnog puta od Oblatnog prema Žanjicama, do granice sa opštinom Herceg Novi u dužini od 2 km. Takođe saniran je kolovoz u Aerodromskoj ulici u dužini 1400m, od carinskog skladišta Aerodroma Tivat do skretanja za Brdišta i ulica kod kuće Stanišića u dužini od 70 metara.

U Krašićima je saniran i asfaltiran put do Gornjih Krašića i mjesne crkve u dužini od 1200m. U Lepetanima je proširen dio puta na dionici prema Verigama, kako bi se na ovom potezu omogućilo lakše mimoilaženje motornih vozila. Na Seljanovu je saniran dio Zagrebačke ulice. Izvršeno je i saniranje ulice Nikelići u dužini od 230m.

Radove na sanaciji lokalnih puteva izvodilo je preduzeće “Asfalt – beton gradnja” doo iz Podgorice. Iz opštinske Direkcije za investicije od septembra najavljuju nastavak radova po osnovu Ugovora o saniranju i asfaltiranju lokalnih puteva, a sredstva preostala za ovu vrstu radova iznose 72.000€.

post slika