SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

28 maj 2014

Poštovani,

Naiskrenije Vam se zahvaljujem na upućenim čestitkama i radujem se nastavku saradnje u narednom periodu.

Stupajući na funkciju prvog čovjeka Tivta, sa sigurnošću mogu da obećam da ću uložiti sve svoje profesionalne i ljudske napore da ostvarim očekivanja i opravdam povjerenje kako naših građana, tako i svih saradnika opštine Tivat. Nastojaću da još više učvrstim put prosperiteta kojim koračamo proteklih par godina, uz intezivan razvoj regionalne i međuopštinske saradnje.
Posebnu pažnju posvetićemo gradovima pobratimima sa kojima ćemo intenzivirati saradnju u svim sferama društvenog i ekonomskog života, kako bi svi sugrađani mogli osjetiti konkretne benefite naše saradnje.
Nastaviću da njegujem i unapređujem prijateljske odnose po kojima smo nadaleko prepoznati. S’ tim u vezi, mogu da kažem da je opština Tivat otvorena za uspostavljanje novih prijateljstava, kao i za sve vidove saradnje koje su u interesu građana Tivta, sa gradovima i opštinama kako iz zemlje, tako i iz inostranstva.
Razvoj grada je proritet koji se nalazi na vrhu moje liste, i siguran sam da ću ga uz podršku institucija, ali i svih Vas, svojih saradnika, partnera i građana, uspješno implementirati u svakodnevne aktivnosti. To je proces koji zahtijeva apsolutno zalaganje i požrtvovanje, i uz sve resurse koje imamo i uspješno razvijamo sve ove godine, sa sigurnošću mogu da tvrdim da ćemo naš grad učiniti prepoznatljivim brendom kada govorimo o turizmu, održivom razvoju, investicijama, kulturi i obrazovanju… jednostavno rečeno mjestom dostojnim života svih nas, jer Tivat to i zaslužuje.

Srdačno Vas pozdravljam,


S poštovanjem

Ivan Novosel
Predsjednik opštine