Saopštenje za javnost – Konferencija o energetskoj efikasnosti

26 feb 2014

Povodom 05. Marta, Svjetskog dana energetske efikasnosti, u Multimedijalnoj Sali opštine Tivat sa početkom u 10:00h održaće se Konferencija o energetskoj efikasnosti.
Konferencija je zamišljena da se odvija u dva dijela, teorijski i praktični. U teorijskom dijelu, učešće će uzeti predstavnici Ministarstva Ekonomije, Centra za održivi razvoj, Zelenog tima, PRONE i NVO Expeditia. U drugom dijelu konferencije, predstavnici lokalnih privrednika imaće prezentacije na temu energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije, dok će predstavnici PRONE demonstrirati efekte i benefite alternativnih izvora energije na za to posebno predviđenim uređajima i opremi. Tokom trajanja konferencije, ukoliko vrijeme bude dozvolilo, na Trgu Magnolija svi zainteresovani privrednici moći će da na štandovima koje će obezbjediti opština izlože svoj promotivni materijal i prikažu svoje proizvode i usluge. U slučaju nepovoljnih vremenskih uslova, isti će biti postavljeni u holu opštine. Konferencija je otvorena za javnost.
Prijava učešća najkasnije do 28.02.2014. godine putem telefona 661 338 ili 661 345, kao i putem e maila: petar.vujovic@opstinativat.com – kontak Petar Vujović, Energetski menadžer.
Organizatori konferencije su Energetski menadžer, Tim za praćenje energetske efikasnosti i Zeleni tim.
KABINET PREDSJEDNIKA

AGENDA - Konferencija o energetskoj efikasnosti - PDF
Brošura - PDF