SASTANAK MICROSOFT-A I OPŠTINE TIVAT

21 mar 2013

Juče je u Opštini Tivat predsjednik opštine g-din Miodrag Kankaraš ugostio delegaciju Microsoft kompanije na čelu sa generalnim direktorom za centralno istočnu Evropu g-dinom Takuya Hiranom.
Sastanku su prisustvovali i direktor Microsofta za Crnu Goru g-din Oliver Obradović,  direktor prodaje za segment malih i srednjih preduzeća g-din Vuk Vukašinović, glavna administratorka Opštine Tivat g-đa Jovanka Laličić i sekretar Sekretarijata za informacione sisteme i zajedničke poslove g-din Goran Božović.
Predsjednik opštine je gostima predstavio viziju razvoja naše opštine konkretizovanu strateškim planom razvoja, u kojem je predviđen i razvoj informacionih sistema, kojima bi se poboljšao kvalitet usluga, kao i pristupačnost gradskih servisa građanima.
G-din Takuya Hirano je izrazio veliko zadovoljstvo toplim prijemom, kao i oduševljenje uspješnom tranzicijom tivatske privrede i ubrzanim razvojem grada. Takođe, ponudio je prezentaciju noviteta u softverskim rješenjima kompanije koji bi mogli da podrže i unaprijede rad opštine.
Nakon sastanka gostima je upriličen obilazak Porto Montenegra, najuspješnijeg investicionog projekta u opštini.

 

 

post slika