SUSRET POBRATIMSKIH OPŠTINA TIVTA I SREMSKIH KARLOVACA

02 jun 2017

Delegacija opštine Sremski Karlovci, predvođena predsjednikom opštine Nenadom Milenkovićem, boravi u trodnevnoj posjeti Tivtu, od 02. do 04. juna, a u sklopu turisitičke manifestacije „Dani Sremskih Karlovaca u Tivtu“. Predsjednica opštine Tivat Snežana Matijević sa saradnicima upriličila je danas (petak, 02. jun) u svom Kabinetu, prijem za delegaciju pobratimske opštine iz Vojvodine.

„Uvijek mi je veoma drago ugostiti vas u Tivtu. Naročito kad je tome povod zbližavanje naših opština u domenu kulture, gastro ponude i tradicije. Radujem se programu koji su pripremile turističke organizacije naša dva grada i nadam se da će u njoj uživati i domaći i gosti, te da će ovo biti uvod u inteziviranje saradnje“, rekla je predsjednica Matijević pozdravljajući uvažene goste.
„Mogu reći da je odnos naše dvije opštine krajnje iskren bratski odnos koji uspješno realizujemo. U Tivtu se osjećamo jako lijepo. „Dani Sremskih Karlovaca u Tivtu“ nam služe na ponos i već sada mogu reći da ćemo se kvalitetno pripremiti za predstojeće „Dane Tivta u Sremskim Karlovcima““, rekao je predsjednik opštine Sremski Karlovci Nenad Milenković.
Ispred Opštine Sremski Karlovci susretu su nazočili šef kabineta predsjednika opštine Petar Jovanović, članica opštinskog Vijeća za turizam Dragana Kosanović i direktor TO Sremski Karlovci Dejan Manojlović. Ispred opštine Tivat sastanku su još prisustvovali: predsjednik Skupštine opštine Ivan Novosel, potpredsjednici opštine Ilija Janović i Dejan Maslovar, sekretarka za kulturu i društvene djelatnosti Dubravka Nikčević, sekretar za ekonomski razvoj i preduzetništvo Petar Vujović, te direktorka TO Tivat Gabrijela Glavočić.
U subotu i nedjelju, 3. i 4. jun, u jutarnjim satima tačnije od 11.30 na Pinima će biti upriličena gastro ponuda Sremskih Karlovaca. U agendi ove manifestacije našao se i izlet brodom „Vodena kočija“ ali i posjeta Gornjoj Lastvi uz prezentaciju poznatih karlovačkih vinarija.

 

Prijem u kabinetu

post slika