TV EKIPA „AGRO DANA“ U POSJETI OPŠTINI TIVAT

31 aug 2016

Televizijska ekipa emisije „Agro dan“ iz Novog Sada boraviće od danas ( srijeda, 31. avgust) do 5. septembra na teritoriji opštine Tivat, kako bi za potrebe emisije snimila priloge iz oblasti poljoprivrede, a sve pod pokroviteljstvom i uz podršku Opštine Tivat - Sekretarijata za ekonomski razvoj i preduzetništvo.
Novinari će priloge snimiti sa 6 do 7 lokalnih poljoprivrednih proizvođača koji svojim radom zaslužuju posebnu pažnju i doprinose u oblastima ribarstva, voćarstva, povrtlarstva, pčelarstva, maslinarstva, proizvodnje aromatičnog i ljekovitog bilja, turizma u seoskom području...


Nakon uspješne prošlogodišnje saradnje, i preko 1.524.000 pregleda „Agro dana“ na zvaničnom YouTube kanalu, opština Tivat je donijela odluku da i ove godine podrži snimanje pomenute emisije koja u mnogome doprinosi promovisanju poljoprivrednih proizvođača iz Tivta širom regiona. Promotivne aktivnosti u oblasti poljoprivrede su predviđene i Programom podsticajnih mjera za ovu oblast za 2016. godinu kao i Strateškim planom razvoja opštine, tako da je ova aktivnost u potpunosti usaglašena sa postojećim planskim dokumentima.
Emisija „Agro dan“ informativnog je karaktera i emituje se šestu godinu za redom, kroz mrežu koju čini više od 150 elektronskih medija. U fokusu „Agro dana“ su poljoprivredne teme, a iste se mogu pratiti i na zvaničnoj web prezentaciji ove emisije, kao i na You Tube kanalu.