Zajednička akcija sadnje Opštine Tivat i hotela „Regent Porto Montenegro“

30 sep 2022

Predstavnici Opštine Tivat i hotela „Regent Porto Montenegro“, organizovali su sadnju dva stabla masline na lokaciji novog dječjeg igrališta u naselju Seljanovo.

Sadnice su donacija hotela „Regent Porto Montenegro“, sa čim u vezi je Žana Zeković, direktorica sektora za ljudske resurse, naglasila da je ovo tek početak akcije  i da će se sa ovakvim aktivnostima nastaviti.

„Zahvaljujemo se hotelu „Regent Porto Montenegro“ na inicijativi i donaciji. Ovo je primjer društvene i ekološke odgovornosti. Zaštita životne sredine ima izuzetan značaj za razvoj turizma zbog sve prisutnijeg trenda izbora turističkih destinacija koje primjenjuju principe održivog razvoja. Nadamo se da će ova akcija biti podsticaj i ostalim privrednim subjektima da aktivno učestvuju u očuvanju životne sredine i na sličan način daju svoj doprinos. Hotel  „Regent Porto Montenegro“ je uvijek podržavao naše kontinuirane sadnje i težnju da javne površine učinimo zdravijim i ljepšim mjestom za život. Naročito je zadovoljstvo što je sama lokacija, pored skoro opremljenog igrališta, namjenjena najmlađim populacijama“ poručeno je iz Sekretarijata za uređenje prostora Opštine Tivat.

Podršku u realizaciji sadnje, kao i u svim sličnim aktivnostima, pružilo je DOO „Komunalno“ Tivat.

post slika