Evropska omladinska kartica (EYCA) dostupna mladima u Tivtu

01 mar 2021

Opština Tivat i Sekretarijat za društvene djelatnosti pozivaju sve mlade ljude starosne dobi 13-29 godina da preuzmu svoju Evropsku omladinsku karticu (EYCA), koja im je dostupna potpuno besplatno. Kartica se može preuzeti svakog radnog dana u periodu 9-11h u prostorijama Sekretarijata za društvene djelatnosti. Opština Tivat je prepoznala značaj Evropske omladinske kartice (EYCA), i do sada je distribuirano više od 500 benefit kartica sa motivima grada.

Evropska omladinska kartica (EYCA) omogućava korišćenje preko 200 popusta u Crnoj Gori i preko 70.000 popusta širom Evrope, ali i povraćaj novca kod svih CashBack World partnera u Crnoj Gori i svijetu. Sve kompanije koje omogućavaju popust ili povraćaj novca se nalaze na EYCA i CashBack World Crna Gora sajtovima.

Najkorišćeniji EYCA popusti su: Crnogorski Telekom, Sport Vision, Tehno Plus, Obuća Minja, Monte Parts, Božur, Nova knjiga, Bar Kod Shop parfimerije, Mil Medika, Foto Boni, Cineplexx, Hard Rock itd.

Najkorišćeniji CashBack benefiti su: Aroma marketi, INA Crna Gora, HD Laković, Castellana, Tea Medica, Kuća Hemije, Kidsland, Meditas, Dama, OVS, Paradiso, Tenero Fashion, Apoteke Maxima, Antony Morato, Nike Shop itd.

“Da bi ste koristili povraćaj novca putem skeniranja CashBack barkoda na poleđini EYCA kartice, neophodno je besplatno se registrovati na CashBack platformu i unijeti barkod koji se nalazi na EYCA kartici (CashBack povoljnosti na linku) ili isti proces uraditi preko CashBack mobilne aplikacije. Ukoliko koristite kartice, a nemate barkod, možete ga preuzeti u prostorijama Sekretarijata”, navode iz Sekretarijata.

Projekat Evopske omladinske kartice (EYCA) u Tivtu se realizuje u partnerstvu NVO “Centar za omladinsku edukaciju”, Uprave za sport i mlade i Opštine Tivat, koja je obezbijedila nabavku besplatnih EYCA kartica za mlade na teritoriji opštine, kao i edukativni program od 6 tematskih radionica koji će biti realizovan u narednom periodu, kada to epidemiološka situacija dozvoli.

Napomena: Molimo sve mlade da pri dolasku u prostorije Sekretarijata za društvene djelatnosti poštuju socijalnu distancu i nose zaštitnu masku.

Autor fotografije koja se koristi za grafičko rješenje: Mihael Miko Đuričić

post slika