Održana VI sjednica Odbora povjerenika u novom sastavu

25 jul 2022

Danas /25.07./ je održana VI sjednica Odbora povjerenika Opštine Tivat, odnosno prva konstitutivna sjednica u novom, proširenom sastavu koji je imenovala Vlada Crne Gore. Na dnevnom redu našla se jedna tačka, izbor predsjednika, za kojeg je većinom glasova povjerenika izabran Goran Sindik, inženjer pomorstva iz Tivta.

U sastavu sedmočlanog Odbora su građani Tivta, Goran Sindik i Igor Jovović, zatim predstavnice Ministarstva javne uprave, Enesa Hasanagić Katana i Jelena Pejović, predstavnik Ministarstva finansija Šućo Orahovac, predstavnica Ministarstva ekonomskog razvoja i turizma Aleksandra Gardašević Slavujica i predstavnica Generalnog sekretarijata Vlade Crne Gore Jelena Krivokapić.

Na predlog Šuća Orahovca, Goran Sindik izabran je za predsjednika sa četiri glasa za i tri uzdržana. On je kao građanin Tivta bio i u prethodnom sastavu Odbora povjerenika.

Termin naredne sjednice biće naknadno utvrđen, a kako je saopšteno, planirano je da se ona održi u najskorijem roku. Trenutno je u skupštinskoj proceduri oko 50 predloga odluka, od kojih su neke na čekanju od septembra prošle godine.

  post slika

Galerija