Opština Tivat uvela mogućnost online plaćanja poreza

31 jul 2023

Opština Tivat uvela je mogućnost online plaćanja poreza, taksi i naknada. Odabirom opcije „servis građana“ na naslovnoj strani opštinske internet prezentacije (www.opstinativat.me), u padajućem meniju pojavljuje se podnaslov „online plaćanje“. Na linku  https://opstinativat.me/payonline/ moguće je izvršiti uplatu poreza na nepokretnosti, turističke takse i naknade za lokalne puteve.

„Sekretarijat za finansije implementirao je novu mogućnost online plaćanja. Poreski obveznici sada su u prilici da na brz, siguran i jednostavan način izvrše svoje finansijske transakcije putem naše online platforme. Uvođenjem mogućnosti online plaćanja, omogućava se poreskim obveznicima značajna ušteda vremena. Umjesto tradicionalnih metoda plaćanja koje podrazumijevaju fizičko prisustvo na šalterima ili plaćanje putem ino-doznaka uz velike provizije, poreski obveznici sada mogu jednostavno i brzo izvršiti svoje obaveze putem internet platforme, gdje god da se u svijetu nalaze“ – istakla je sekretarka za finansije u Opštini Tivat, Lidija Bakalbašić.

Dostava poreskih rješenja putem pošte će se izvršiti uz avgustovske račune, a isti se, kako je ranije objavljeno, mogu preuzeti na sajtu Opštine ili u prostorijama Sekretarijata za finansije.

post slika