POTPISANI UGOVORI SA SPORTSKIM ORGANIZACIJAMA IZ TIVTA ZA 2019. GODINU

16 apr 2019

U organizaciji Sekretarijata za mlade sport i socijalna pitanja Opštine Tivat, upriličeno je potpisivanje Ugovora o sufinansiranju programa rada sportskih organizacija u 2019.godini . Ugovore su potpisali Predsjednk opštine Tivat dr Siniša Kusovac i ovlašćeni predstavnici sportskih organizacija, njih oko trideset.

Predsjednik Opštine Tivat dr Siniša Kusovac je pozdravio prisutne i naglasio da je Opština Tivat kao i prethodnih godina spremna da prepozna uspjeh i da podrži sportske organizacije ne samo kroz sufinansiranje njihovih programa već i kroz rekonstrukciju i opremanje sportske infrastrukture u Tivtu. Predsjednik opštine se zahvalio prisutnima i poželio nove sportske uspjehe i u ovoj godini.

Sekretarka Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja mr Darka Ognjanović zahvalila se na odazivu i upoznala prisutne sa obavezama koje su dužni da ispune a koje su vezane za ugovor. Takođe je pohvalila sportske organizacije i  istakla da su finansijski izvještaji sportskih organizacija izuzetno kvalitetni za razliku od prethodnih godina.

Naglasila je da zbog opravdanih razloga neki predstavnici sportskih organizacija danas nisu mogli prisustvovati, i da ovlašćena lica tih sportskih organizacija ugovore mogu potpisati naknadno u prostorijama Sekretarijata za mlade sport i socijalna pitanja.

 

post slika