PRIJAVITE SE ZA UČEŠĆE U AKCIJI ČIŠĆENJA PJEŠAČKE STAZE U GORNJOJ LASTVI

06 dec 2016

Kulturno zavičajno udruženje Napredak Gornja Lastva i Zeleni tim Opštine Tivat organizuju volontersku akciju u okviru koje će biti čišćen stari pješački put koji polazi od asfaltiranog puta za Gornju Lastvu do platoa ispred seoske crkve. Dužina pješačke staze je oko 400 metara.

Akcija čišćenja pješačke staze će biti organizovana u subotu 10. decembra 2016. godine sa početkom u 9:00 časova. Pozivamo sve zainteresovane za volontiranje na čišćenju puta da se jave na telefon 069/647-444 – kontakt osoba Igor Mamula. Prijave se primaju do 09. decembra 2016. godine.

Za učesnike akcije je obezbijeđen sav potreban alat, osvježenje i sendviči, kao i prevoz od Tivta do Gornje Lastve (polazak sa stare autobuske u 08:30 časova) i od Seljanova do Gornje Lastve (polazak sa stanice kod Hotela “Tivat” u 08:40 časova).

Volonterski dan se organizuje u okviru projekta Doprinos razvoju snažnijeg civilnog društva u Boki Kotorskoj (StroNGO), a povodom obilježavanja 05. decembra – Međunarodnog dana volontera. Projekat StroNGO je odobren kroz program Evropske unije IPA 2014 Civil Society Facility Montenegro, a KZU Napredak je jedan od partnera na ovom projektu.

post slika